Position: sygdoms > sove >

sinus polypper symptomer

   Polypper er hævelse af væv , og når de opstår i næse og bihuler regioner , kan de skabe vedvarende helbredsproblemer . Sinus polypper er et almindeligt problem , men på grund af den brede vifte af symptomer, de producerer , kan de blive overset under en afslappet helbredsundersøgelse . Identifikation af symptomerne på sinus polypper er det første skridt i retning af at behandle dem .

tilstoppet næse


Stoppet næse er måske den mest almindelige symptom på sinus polypper , men på grund af det faktum , at mange forskellige emner og sygdom kan få det , Det er sjældent det symptom , der direkte peger på polypper . Afhængigt af sværhedsgraden af sinus polypper , kan tilstoppet næse være relativt mild , eller det kan resultere i en fuldstændig blokeret nasal passage .

åndedrætsbesvær


Fordi sinus polypper kan blokere den nasale passager , en person lider af denne betingelse kan være åndenød fra tid til anden . Dette er et symptom , der ofte tilskrives astma , og dette kan føre til en forkert diagnose .

Øget Nasal Dræning


Nogen , der lider af sinus polypper kan have en uendeligt løbende næse . Afhængigt af placeringen af polypper i sinus hulrum , kan de påvirke den måde , at kroppen behandler med fugt og slim .

Øget Sinus Infektioner

Sinus polypper blokere næse . Dette kan føre til slim at blive fanget i bihulerne , og fordi slim ikke kan løbe på behørig vis, vil det medføre infektioner . Disse infektioner kan være relativt mild , men vedvarende , og de kan være problematisk for små børn , ældre og personer med depression immunsystemer .

Søvnløshed /Sleep Apnea

Fordi sinus polypper kan forstyrre vejrtrækning , kan de også påvirke måde, at en person sover . Når kroppen ikke kan få nok luft , eller hvis luftstrømmen er afbrudt i en eller anden måde , en person vil normalt vågne op . Selv når de ikke vågner op , de ofte føler , som om deres søvn er blevet forstyrret hele natten

nedsat evne til at smage og lugte

Sinus polypper reducere næsens luftstrømmen , på grund af blokering , er lugtesansen væsentligt reduceret . Som smagssans er så tæt forbundet med vores evne til at lugte , en person med nasale polypper kan også opleve en nedsat evne til at smage smag i maden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------