Position: sygdoms > sove >

ultralyd behandling for skulder impingement

   Impingement er en af de mest almindelige former for skuldersmerter . Stammer fra rotator manchet , impingement almindeligvis forekommer i atleter og enkeltpersoner er nødvendige for at løfte deres våben overhead ofte , som i basketball , svømning , konstruktion , maling eller rengøring

Anatomi

Den rotatorcuffen er en sene , der stabiliserer musklerne omkring bolden i skulderen socket joint . Disse muskler løfte og rotere armen og skulderen . Impingement opstår, når der er hævelse eller rives over rotator cuff .

Ultralyd

Ultralyd er en fælles behandling af impingement samt andre former for tendinitis og muskelskader . Ultralydsbølger øge blodgennemstrømningen til det skadede område , som stimulerer væv og genererer varme .

Phonophoresis

Ultralyd bruges også til at administrere medicin ikke-invasivt gennem phonophoresis . Denne teknik bruger ultralyd bølger til at flytte aktuelle ansøgninger under overfladen af huden dybt ind i vævet . Phonophoresis er mest almindeligt brugte til at sende kortison ind i inflammeret væv .

Andre Behandlinger

Ultralyd er en terapi mulighed , men mange impingement tilfælde behandles med simple hvile og anti-inflammatoriske medicin . Andre valgmuligheder omfatter lokal bedøvelse injektioner , fysioterapi eller operation i mere ekstreme tilfælde , eller hvis smerten fortsætter over tid .

Forebyggelse

Regelmæssig strække og øvelser for at styrke musklerne , der støttes af rotator cuff kan være en stor hjælp for at undgå skader . Korrekt sport teknik , optimal ryg og krop støtte , god ernæring og tilstrækkelig hydrering kan også støtte i forebyggelse af personskader.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------