Position: sygdoms > sove >

virkningerne af en plexus brachialis skade

   En plexus brachialis skade, er den skade nerver , der sender signaler fra rygsøjlen til musklerne i skulderen , arme og fingre . Normalt sådanne skader helbrede deres egne , men mere alvorlige tilfælde kan lejlighedsvis har brug for kirurgisk behandling . Den plexus brachialis skade er mest almindeligt forekommende i kontakt sportsgrene som fodbold eller judo , vanskelige fødsler , eller traumer såsom bil ulykker . Generelt er bevægelsen af denne skade i skulderen bliver tvunget ned , mens hoved og hals er ved at blive tvunget op . Nerverne er strakt eller i alvorlige tilfælde , revet .

første virkninger


Den første virkning for at modtage en mild form for denne skade er en følelse af en elektrisk stød går ned i armen . Hertil kommer , kan der være betydelige smerter , samt følelsesløshed eller svaghed i armen . For mere milde skader af denne type , er healing gjort naturligt , uden lægehjælp .

Svære Effects


For de mere alvorlige form af denne skade , de første virkninger er et tab af kontrol i armen , fingre eller albue . Skulderen kan også følelsesløse og ude af kontrol . Armen , i de mest alvorlige tilfælde , kan ikke bevæge sig overhovedet . Stærke smerter er en anden tydelig effekt af den alvorlige form af denne skade .

Senere Effects


I alvorlige former for plexus brachialis skade , hvor nerverne er revet i stedet strakte , er varige effekter ofte ses . Disse omfatter stive led og konstante smerter . I disse tilfælde kan nerver tage lang tid at reparere naturligt , undertiden op til to år . Hertil kommer , som det er nerverne er reparation selv og bevægelse i de berørte arm svage , kan musklerne begynde at atrofi . I kun de mest alvorlige tilfælde kan lammelse blive resultatet af denne form for skade , selv om dette niveau af sværhedsgrad er sjælden og findes kun i den værste form for automobil-eller arbejdsulykker . Det er sandsynligt , at den værste virkning for svær plexus brachialis skade er en kronisk svaghed i arm og /eller skulder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------