Position: sygdoms > sove >

Medicare og handicap støtteberettigelse

   Handicap programmer giver indkomst for dem , der ikke er i stand til at arbejde på grund af en medicinsk tilstand eller andre handicap . Der findes flere typer af handicap forsikring, herunder social sikring invalideforsikring , Supplerende Security Income og stat handicap programmer . Medicare giver sygesikring for nogle handicappede . Alle disse programmer har specifikke kriterier for modtagere skal opfylde

Social Security invalideforsikring


Folk er berettiget til social sikring invalideforsikring ( SSDI ), hvis de ikke er i stand til at arbejde i mindst et år på grund af en medicinsk tilstand eller et handicap og hvis de har arbejdet et vist antal år i fortiden .

Supplerende Sikkerhed Forsikring


Hvis nogen ikke er kvalificeret til SSDI , fordi han ikke har arbejdet nok år tidligere, men er ude af stand til at arbejde i mindst et år på grund af et handicap , kan han være berettiget til supplerende sikkerhed Forsikring ( SSI ) . Visse indtægter retningslinjer gælder også .

Medicare


Medicare giver sygesikring for personer over 65 år og for folk , der kvalificerer sig til SSDI . I de fleste tilfælde skal en person anses for handicappet i to år , før han er berettiget til Medicare

stat Handicap Programmer

Fem stater giver handicap programmer til beboere , der kvalificerer sig-. Californien , Hawaii , New Jersey , New York og Rhode Island . Betingelserne herfor varierer fra stat til stat .

finde ud af om du er berettiget

Du kan finde ud af, om du er berettiget til SSDI eller SSI og til at begynde en ansøgning , skal du kontakte Social Security Administration på 1-800-772 -1213 . De kan også fortælle dig , hvis du er berettiget til Medicare . Du kan også ansøge online på hjemmesiden http://www. ssa. gov/. For at finde ud af om du er berettiget til handicap fra staten , skal du kontakte den relevante afdeling i det land, hvor du bor .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------