Position: sygdoms > sove >

allergier og astma : Den bedste tilstand at leve i

   En allergi er en inflammatorisk immunrespons til udenlandske partikler som pollen eller støv , mens astma er en tilstand karakteriseret ved luftvejs begrænsning og inflammation. Lande med den laveste lokal forekomst af særlig allergener kan være gavnligt for nogle patienter

Symptomer


Allergi er forårsaget af kemiske histamin , der frigives som svar på forskellige udløsere . Symptomerne kan omfatte nysen , træthed , øjenirritation , tilstoppet næse og løbende næse . Astma indebærer luftvejsinflammation skiftevis med symptomfri perioder . Symptomer på astma omfatter hvæsen, hosten og åndedrætsbesvær .

Triggers


Listen over potentielle allergiske udløser er endeløs . Mens praktisk talt et stof kan fremkalde en allergisk reaktion , nogle af de mest almindelige er pollen , mug, støv , kæledyr skæl og proteinerne i hvede , æg og mælk . Ifølge Medline Plus , kan astmaanfald blive udløst af motion , kold luft , stress og allergener som pollen eller skimmelsvamp .

Klima


En tilstand klima kan påvirke hvilke allergener er mest udbredt . Stater med kraftig regn som Louisiana kan være mere tilbøjelige til at skimmelvækst , mens tørre lande som Nevada ofte er plaget af meget støv . For folk med astma , kan koldere klima som de i de nordlige stater udløse hyppige astmaanfald og føre til en forværring af tilstanden .

Native Planter

En tilstand naturlige plante befolkning er en vigtig overvejelse for mennesker med pollenallergi . Ifølge Medicin Net , luftbårne pollen , der er let og rejser større afstande er mere tilbøjelige til at udløse allergi end tungere sorter spredes af insekter . Ambrosie , Bermuda græs og cedertræ er kendt for deres allergifremkaldende pollen , mens planter med prangende blomster som roser er mindre tilbøjelige til at forårsage allergi .

Overvejelser

Ifølge Astma og Allergi Association of America , allergi og astma er ikke afhængige af eksterne faktorer alene , og vil sandsynligvis følge en person , uanset hvor de går . Eksponering for nye typer af pollen , skimmel og andre allergener ofte resulterer i følsomhed over for proteinerne , de indeholder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------