Position: sygdoms > sove >

anfald & hjernesvulst kirurgi

   Beslaglæggelser er ofte set som et tegn på at noget alvorligt kunne være galt i hjernen , såsom en hjernesvulst . Kirurgi er ofte en nødvendighed for både maligne og benigne tumorer

Kramper


Der er cirka 300. 000 mennesker, der har deres første krampe hvert år . Kun omkring en tredjedel af anfald viser hjernetumorer .

hjernetumorer


Mere end 44. 000 mennesker er diagnosticeret med hjernetumorer hvert år i USA . Generelt omkring halvdelen af hjernesvulster er maligne og den anden halvdel er godartede . Selv godartede tumorer normalt resultere i hjernekirurgi , da deres placering kan være årsag til anfald eller andre hjerne dysfunktioner .

slægtskab


Anfald er forårsaget af hjernetumorer er generelt et resultat af en afbrydelse af elektriske signaler forårsaget af tumor . Disse typer af anfald spænder fra krampetrækninger til tab af bevidsthed . Beslaglæggelser reducerer normalt drastisk i mængden efter hjernetumor kirurgi .

længde Anfald

Der er to typer af anfald . Den ene type er en fokalt anfald , som er forårsaget af et område af hjernen . Den anden type er en generaliseret anfald , som er forårsaget af flere forskellige områder i hjernen . Anfald kan vare fra 30 til 120 sekunder.

Surgery Survival

Brain tumor kirurgi har højere overlevelsesrater end alternative behandlingsformer for hjernetumorer , såsom stråling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------