Position: sygdoms > sove >

betablokkere & grøn stær

   Ca. 4 millioner amerikanere lider af grøn stær , en tilstand , der resulterer i forhøjet tryk i dine øjne , rapporterer Glaukom Research Foundation . En af de behandlinger , som lægerne foreskriver for sygdommen er klasse af receptpligtig medicin kaldes beta -blokkere

Funktion


Beta -blokkere virker ved at hæmme virkningen af et kemikalie i kroppen kaldet adrenalin , et kemikalie, der bidrager til produktionen af væsken i øjnene kaldet kammervæske . Ved at gribe ind med adrenalin , gøre dine øjne mindre vandig væske .

Effects


Under en lavere volumen af vandig humor i dine øjne medfører et fald i trykket i øjet , forklarer Mayo Clinic . Hvis du lider af grøn stær , denne hjælper med at forhindre skader på synsnerven , der kan resultere i blindhed .

Typer


Beta -blokkere for grøn stær er typisk gives i form af øjendråber . Typer almindeligt ordineret til behandling af sygdommen omfatter levobunolol , timolol , betaxolol og metipranolol , rapporterer Mayo Clinic .

Time Frame

Når du begynder at bruge beta- blokkere for grøn stær, vil du sandsynligvis fortsætte med at bruge dem for resten af dit liv . Dette skyldes, at beta- blokkere ikke helbrede sygdommen , de bare styre dens virkninger .

Risici

Beta -blokkere har potentialet til at forårsage stakåndethed , nedsat hjerterytme , hårtab , lavt blodtryk , erektil dysfunktion , svaghed , depression og glemsomhed , advarer Mayo Clinic . Hvis du har astma eller lungesygdom eller tage insulin til at kontrollere diabetes , kan det ikke være sikkert for dig at bruge beta- blokkere til behandling af glaukom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------