Position: sygdoms > sove >

cervikale radiculopathy & invaliditetsydelser

   Læger diagnosticere cervikal radiculopathy når en patient har en klemt nerve i nakken . Diskusprolaps diske ofte årsag cervikal radiculopathy , selv om der er andre årsager også. Behandlingen er som regel involverer medicin og fysioterapi . I nogle tilfælde er operation nødvendig

symptomer og smerter


Symptomer på livmoderhalskræft radiculopathy omfatter nakkesmerter , hovedpine og svaghed i arme , og kan variere i sværhedsgrad . Cervikal radiculopathy normalt reagerer godt på behandlingen , men i nogle tilfælde kirurgi er nødvendig og en person kan være ude af provision i temmelig lang tid .

Social Security invalideforsikring


Hvis en person ikke er i stand til at arbejde i mindst en år som følge af en medicinsk tilstand , såsom livmoderhalskræft radiculopathy , kan han kvalificere sig til social sikring invalideforsikring ( SSDI ) . Andre betingelser skal være opfyldt , for eksempel , må han have arbejdet i et bestemt antal år i de sidste

Supplemental Security Forsikring


Hvis en person ikke opfylder betingelserne for SSDI fordi hun ikke har arbejdet nok år i EU. fortiden, kan hun berettiget til supplerende Security Income ( SSI ) , hvis hendes livmoderhals radiculopathy forhindrer hende i at arbejde i mindst et år. Visse indtægter retningslinjer gælder også .

stat invalideforsikring

Adskillige stater tilbyde invalideforsikring til beboerne , herunder New York , New Jersey , Rhode Island , Californien og Hawaii . Dækningen varierer fra stat til stat , men kan yde kortfristede fordele for mennesker i stand til at arbejde på grund af cervikal radiculopathy .

Kortsigtede invalideforsikring

Nogle mennesker køber kortfristet handicap forsikringer . Disse politikker giver normalt dækning , hvis folk ikke er i stand til at arbejde for en kort tid på grund tilstande som cervikal radiculopathy . Den nøjagtige dækning varierer fra politik til politik .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------