Position: sygdoms > sove >

cetaphil lus behandling NIH

   Lus vil påvirke de fleste mennesker på et eller andet tidspunkt har børn som regel mellem 3 til 12 år gamle. Denne meget smitsomme skadedyr ikke spredes sygdommen , men er svær at slippe af med . Mange forældre vælger en pesticid-fri behandling gerne Cetaphil

Cetaphil


Cetaphil er en hud rensnings -og fugtighedscreme , der normalt bruges i stedet for sæbe , men har også vist sig at være effektiv i drab lus , hvis de anvendes korrekt .

Lus


Lus er små parasitter , der forbruger blod gennem hovedbunden af den person, de bruger som en vært , oftest børn .

Sådan fungerer det


Cetaphil Gentle Skin Cleanser dræber lus ved at blive kvalt lusene på hovedbunden og langs hårstrået . Det betyder ikke dræber nits ( lus æg ) .

Instruktion Resumé

En 8- ounce flaske Cetaphil anvendes til hovedbunden , og alle hår tråde , tørret med en føntørrer , og henstår i mindst otte timer eller natten over . Dette danner en barriere rundt om lus , kvælende det .

Overvejelser

For at arbejde efter hensigten , hele hovedet ( hovedbund og hår ) skal blæses tørre fuldstændigt . Det vil tage længere tid end normalt . Anvende Cetaphil om ugen i tre uger for at fange nyklækkede lus , afbryder sin livscyklus .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------