Position: sygdoms > sove >

fordøjelsesproblemer behandlet med prednison

   Prednison er et kortikosteroid , der bruges til mange ting , men en af dens primære formål er at reducere betændelse i kroppen . Det kan bruges til at mindske symptomer på leddegigt , til at bekæmpe allergiske reaktioner og for at forbedre vejrtrækning i sygdomme som astma . Denne alsidige stof bruges også som en behandling valg for gastrointestinal ( GI ) sygdomme .

colitis ulcerosa


Ifølge Mayo Clinic , colitis ulcerosa er en inflammatorisk tarmsygdom , der påvirker mave-tarmkanalen . Det er en kronisk tilstand og kan være smertefulde og invaliderende . Det betændte område omfatter den inderste foring af endetarmen og tyktarmen og kan være livstruende . Betændelse dræber de gode celler , og efterlader sår og sår i deres sted . Betændelse kan forårsage tyktarmen at tømme hurtigt , som ikke kun er smertefuldt , men ofte producerer diarré .

Crohns sygdom


Crohns sygdom er inflammation, der påvirker den nedre del af tarmen , ileum . Fordi den indebærer væv hævelser , det er smertefuldt og ofte medfører uventede episoder af diarré . Ligesom colitis , kan det være invaliderende , og på grund af dets lighed med andre fordøjelsessygdomme , kan det være svært at diagnosticere . Med Crohns sygdom , er det muligt at have længder af sunde tarm i mellem de berørte områder . Kortikosteroider såsom prednison kan medvirke til at sænke betændelse og lette symptomerne .

Cancer


Prednison har været en effektiv behandling af kræftpatienter af flere årsager . Det handler ikke kun reducerer inflammation og letter smerter , men det reducerer også kvalme og forbedrer appetit . Dette er vigtigt i behandlingen af kræftpatienter på grund af bivirkninger af kemoterapi , som omfatter kvalme og appetitløshed. The American Cancer Society lister prednison som en værdifuld behandling valg , fordi det gør mange ting , lige fra at sænke calcium for mennesker med ben kræft , at medvirke til at forebygge afstødning .

Autoimmune Hepatitis

Autoimmun hepatitis er en betændelse i leveren når immunceller fejl normale leverceller som sundhedsskadelige og angribe dem . Dette medfører en række GI symptomer , som abdominal udspilning , appetitløshed , kvalme , opkastning og træthed . Prednison bruges til at undertrykke eller bremse , den immunologiske proces . Når det er effektivt , kan prednison foregribe en levertransplantation.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------