Position: sygdoms > sove >

gelatine til rygsmerter

   Lavet af dyr kollagen , gelatine indeholder vigtige næringsstoffer , der kan give sundhed til vores led og bindevæv . Gelatine er fri for tilsætningsstoffer og konserveringsmidler , ifølge Gelatine Institute Producenter of America

Identifikation


Gelatine har ingen farve eller særskilte lugt . Det har ikke en smag og virker som et fortykkelsesmiddel , der danner i et gel¨¦ , når den er opløst i varmt vand og derefter afkøles . Gelatine kan komme i kapsler , der kan tages som et supplement til rygsmerter .

Funktion


Da kollagen udgør næsten en tredjedel af det menneskelige legeme , idet gelatine kosttilskud kan hjælpe med at holde knogler og muskler stærke og fjerne rygsmerter . Brug gelatine til gigt og andre knogle -relaterede smerter er ineffektiv, fordi det lignende struktur , den har til brusk , der hjælper kroppen til at reparere skader , ifølge ArthritisCures. com .

Aminosyre


Gelatine har et højt indhold af aminosyrer . Da fælles og rygsmerter kan skyldes en aminosyre -mangel, idet gelatine mundtligt giver sine næringsstoffer til at rejse gennem blodet ind i bindevævet .

Typer

En stor del af den kommercielle gelatine i dag er lavet af svinehud . Det er almindeligt forekommende i kombination med andre vitaminer såsom vitamin C og calcium . Andre former for gelatine er plader , granulat eller pulver , der kan tilsættes fødevarer .

Advarsel

Ifølge Gelatine Producenter af Amerika , gelatine er lavet af animalske kilder og bør ikke indtages af vegetarer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------