Position: sygdoms > sove >

hævede ben problem

   Der hævede ben og fødder er et fælles problem blandt de ældre og gravide kvinder , og er undertiden et tegn på en alvorlig medicinsk tilstand

Definition


En usædvanlig ophobning af væske ophobning i arme , ben eller fødder er kendt som perifert ødem .

Betydning


ben og fødder hævelser kan sommetider være et tegn på en alvorlig medicinsk tilstand . Hvis det ikke løser sig selv inden for en dag , er det vigtigt at rapportere hævelsen til din læge for yderligere undersøgelser .

Hjerteinsufficiens


Hjertesvigt er en alvorlig medicinsk tilstand, hvor en svækket hjerte kan ikke pumpe nok blod tilbage til hjertet . Det blod puljer i ben og fødder forårsager hævelse .

Blodpropper

Blodpropper blokere blodgennemstrømning gennem årerne forårsager hævelse af det angrebne område. Hvis koagel indgives i et ben , kan det resultere i tab af at ben eller mund . Der er også en risiko for , at blodprop vil løsne , rejser til hjerte, lunger eller hjerne og forårsage et hjerteanfald eller et slagtilfælde.

Graviditet

Kvinder oplever en stigning i væske under graviditeten for at støtte den ekstra krav den voksende baby . Denne væske kan samle i benene og fødderne forårsager smertefuld eller ubehagelig hævelse .

Forebyggelse /Solution

Reducer dit saltindtag og tage alle ordineret medicin som anvist for at forhindre væske opbygning . Hold fødderne forhøjet så meget som muligt for at minimere hævelse . Diskuter med din læge , hvis kompression eller støtte slange er passende for dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------