Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan unstop det indre øre

   Indre øre overbelastning kan udløse smerter , tinnitus og mindske din evne til at høre klart. Forskellige faktorer kan bringe på overbelastning såsom væske eller slim i det indre øre . Dette er et almindeligt symptom på influenza , almindelig forkølelse , bihulebetændelse og allergi . Heldigvis er der flere tricks til at afhjælpe dette problem , og aflaste hurtig
1 .
unclog ører med meds . Kig efter over-the-counter koldt og allergier medicin , der har en dekongestant eller antihistamin til tynde slim i dine ører og hurtigt afhjælper indre øre overbelastning .
2 .
stå eller sidde i en dampende værelse . Varme og fugt fra en dampende værelse hjælper rense ører ved at løsne slim og fremme dræning . Tænd for bruseren og sidde på badeværelset i 20 minutter eller slappe af i en sauna .

3 .
Drik mere væske . Væsker er en anden effektiv medicin mod indre øre overbelastning . Forbruger vand , juice og te til tynde slim i kroppen og lindre en tilstoppet øre .
4 .
Kør en luftfugter . Tilføre fugt til luften med en luftfugter til at bryde op overbelastning i brystet , næse og indre øre .
5 .

Skyl øret . Købe en bolig voks fjernelse kit eller konsultere en læge for at få ørerne vandede . Kunstvanding fjerner og reducerer voks opbygning i det indre øre .
6 .
Chew eller gabe . Tygge tyggegummi eller fødevarer , eller gabe flere gange for at strække musklerne i ørerne og hjælpe pop eller rense en overbelastet øre .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------