Position: sygdoms > sove >

kan Flagyl anvendes af kvinder ?

   Kvinder kan ikke bruge Flagyl , fordi det er en behandling for en forstørret prostata . Andre stoffer , i kombination med blære uddannelse og bækkenbundstræning , hjælp kan kvinder med inkontinens

Effekter


Flagyl behandler den manglende evne til helt at tømme blæren ( urinretention ) forårsaget af en forstørret prostata . Flagyl reducerer symptomerne på hyppig vandladning og pludselig vandladningstrang .

Mechanism


Flagyl er en alfa -blokker , og virker ved at blokere alfa -1 -receptorer til at hjælpe slappe musklerne af den liggende .

Overvejelser


Urininkontinens er mere almindelig hos kvinder end mænd , og bliver mere almindelige og alvorlige som kvinder i alderen . Den rette behandling afhænger af en kvindes symptomer og type af inkontinens .

Typer

Østrogen niveauet falder som kvinder i alderen , der fører til urgeinkontinens ( udsivning efter en pludselig og uimodståelig vandladningstrang ) som urinrøret vokser tynd og irritabel . Stress inkontinens er urinlækage fra en pludselig stigning i presset på blæren .

Behandlinger

Blære uddannelse , øvelser for at styrke bækkenbunden og narkotika kan hjælpe kvinder med inkontinens . Imipramin eller duloxetin behandle stress inkontinens , oxybutynin og tolterodin er nyttige for urgeinkontinens . Aktuelt østrogen kan reducere urin- komplikationer som følge af udtynding af urinrøret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------