Position: sygdoms > sove >

kliniske tegn på epilepsi

   Epilepsi resultater , når unormale elektriske aktivitet i hjernen resulterer i tilbagevendende anfald . Tegn og symptomer på et anfald variere som følge af forskellige dele af hjernen påvirkes . Læger bestemme tilstedeværelsen af epilepsi og hvilken type er baseret på en række kliniske tegn og symptomer .

Simple partielle anfald


Delvis anfald inddrage kun en del af hjernen . Du forbliver bevidst i løbet af en delvis beslaglæggelse. Tegn på en delvis anfald er unormal organ bevægelser som ufrivillige ryk , ændringer i personlighed og sansning , auraer ( synsforstyrrelser ) og problemer som påvirker nervesystemet , hvilket resulterer i problemer som tab af blærekontrol og uregelmæssig hjerterytme , ifølge WebMD og Mayo Clinic . Du kan ikke nødvendigvis opleve alle disse symptomer på samme tid .

komplekse partielle anfald


Ligesom simple partielle anfald , denne type anfald kun berører en del af hjernen , men du mister en fornemmelse af bevidsthed , mens det der sker. Du kan stirrer ud i rummet og udføre ufrivillige , gentagne bevægelser, der ikke tjener noget formål . Eksempler kan nævnes tygge , gnide din hånd eller gå i cirkler .

generaliserede anfald


generaliserede anfald påvirker hele hjernen og kommer i mange former . Absencer , også kendt som petit mal anfald , resultere i korte episoder med stirrende og miste bevidstheden . Ifølge WebMD , kan du opleve det flere gange om dagen og ikke engang være klar over det sker . Myokloniske anfald manifestere sig som akut ryk og trækninger i arme og ben , ifølge Mayo Clinic . Det kan føles som et elektrisk stød , og i mere alvorlige tilfælde , resulterer i at smide genstande , i henhold til WebMD . Atoniske anfald påvirke den normale muskeltonus og som regel resultere i pludselig kollaps . Grand mal anfald-det mest alvorlige-resultere i tab af bevidsthed , tab af blærekontrol og muskelstivhed efterfulgt af voldsomme ryk .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------