Position: sygdoms > sove >

korrelation mellem barometertryk & hovedpine

   Faldende eller stigende barometertryk i luften kan udløse hovedpine hos mennesker er tilbøjelige til at andre typer af hovedpine . Barometertrykket kan også udløse migræne , ifølge " . Migræne For Dummies "

Identifikation


USA Today konstaterer, at ændringer i lufttryk kan let spores med barometre eller vejr hjemmesider . Folk tilbøjelige til at få barometertryk hovedpine kan så tage forebyggende medicin før ændringen hits .

Spekulation


Det vides ikke præcist, hvordan ændringer i lufttryk kan udløse hovedpine . Mayo Clinic tyder på, at det kan gennem temperaturændringer eller en ændring i ilt -indhold.

Komplikationer


Lufttryk ændringer alene kan ikke udløse en hovedpine , men kan hvis en person bliver udsat for andre udløsere såsom mangel på søvn , kost og østrogen niveauer ( hos kvinder ) , i henhold til " Migræne For Dummies ".

Diagnose

The National Hovedpine Foundation anbefaler at mennesker med kronisk hovedpine eller migræne bør holde et tidsskrift for at hjælpe med at identificere udløser som ændringer i vejret . Det kan tage uger eller måneder til at identificere en trigger .

Behandling

Behandling barometertryk hovedpine er det samme som at behandle enhver anden form for hovedpine . Det kan blive hjulpet med over -the-counter eller receptpligtig smertestillende midler , dyb vejrtrækning , aromaterapi eller hvad der fungerer bedst for den enkelte .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------