Position: sygdoms > sove >

lav oxalat basisk fødevarer

   Autisme er en lidelse , der påvirker et barns evne til at interagere socialt med andre børn , der påvirker tale og adfærd . Der er ingen kur , og der er ingen fast behandling . Ifølge ledende autisme ernæringsekspert Julie Matthews , er kost ændringer som lav oxalat kost bruges til at behandle lidelsen . Der er en bred vifte af lav oxalat fødevarer at vælge imellem .

Lav Oxalat Foderet


Den lave oxalat kost som en behandling for autisme er en nyere finde , men er blevet anbefalet af førende autisme forskere som Susan Owens . Lav oxalat kostvaner reducere mængden af skarpe krystaller , der bidrager til bestemte nyresten . Formålet med kost er at minimere den inflammatoriske påvirker disse krystaller og øge immunforsvaret , afgiftning og antioxidant egenskaber i kroppen .

Grøntsager


En lang liste af grønsager , som børnene vil spise , og der vil tilfredsstille det amerikanske landbrugsministerium 's Food Pyramid er inkluderet i denne diæt . Lima bønner , broccoli , blomkål , majs , salat , champignon, ærter , pickles , snor bønner og V -8 Splash er alle lave oxalat fødevarer . Bønner som linser og refried bønner er også sikkert at spise .

Frugt


De fleste frugter , der er populære blandt børn er på listen , hvilket gør denne diæt muligt for kræsne . Æbler og æble juice , banan , melon , kirsebær , druer og druesaft , appelsiner og appelsinjuice , meloner , ferskner , pærer , ananas , rosiner , jordbær og vandmelon er blandt de frugter , der er okay at blive spist .

Korn og Korn

Der er en meget bred vifte af disse fødevarer , der passer ind i kosten , langt mere end der er høj og moderat oxalat muligheder . Hvede og hvidt brød , kiks , graham kiks, Granola barer uden nødder eller chokolade , vafler og pandekager , muffins , ris og majs eller mel tortillas er alle egnede til at blive spist . Korn, der er anbefalet på diæt omfatter Apple Jacks , Cheerios , frosted Flager og Rice Crispies .

Dairy

Alle mejeri , bortset fra at der indeholder chokolade , som chokolade mælk eller is , eller fuldfed creme er tilladt .

Fisk og Kød

Alle fisk , herunder tun , rejer og paneret fisk , er i orden . Kød som kylling og kylling nuggets , oksekød , skinke , bacon , svinekød , hotdogs , lunchmeat , kalkun og pølser er alle sikre på et lavt oxalat kost .

Snacks og slik

Snacks er fint , bortset fra chips . De fleste slik kan spises med undtagelse af noget chokolade . Chokolade er en høj oxalat mad .

Forbindinger , Fedtstoffer og Krydderier

Der er ingen begrænsninger for bandager eller enhver fedtstoffer som smør , margarine , creme fraiche , mayonnaise eller vegetabilske olier . De fleste krydderier er også fint, med undtagelse af sort peber , spidskommen , karry og birkes . Sukker, honning , syltetøj og salt er acceptable . Jordnødder og jordnøddesmør er høje oxalat fødevarer og kan ikke spises .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------