Position: sygdoms > sove >

narkotika rehabiliteringscenter avanceret behandling af afhængighed

   Stofmisbrug stiller store vanskelighed ved ikke kun misbrugeren , men dem, der er tæt på ham så godt. Derfor , nye behandlinger og medicin frem næsten dagligt for at afhjælpe dens magtfulde indvirkning

" Sleep " Metoder


Nogle af de nyeste , og helt sikkert blandt de mest kontroversielle , er " sleep " metoder til opiatafhængige , der giver patienten til at blive medicineret , mens de gennemgår tilbagekøb .

Sleep Metode Controversy


Mens søvn behandlinger gør det muligt for nogen til at gå igennem afvænning uden at vide det , mange kritiserer den praksis ved at sige at det er vigtigt for misbrugeren at opleve hævninger .

TAVAD


TAVAD Avanceret Afhængighed Behandlinger tilbyder et unikt produkt andet stof rehabs ikke . Billeder af hjernen , mens du bruger narkotika er påvist, at misbrugere og derefter hjernens egen helbredelse ses .

Waismann Metode

Sideløbende søvn behandlinger, Waismann metode giver misbrugeren en hurtig tur gennem tilbagekøb . Anvendt i over 10 år , er tilbagetrækningen proces kemisk øges, for at kroppen får over det hurtigere .

Cost

Et væsentligt aspekt af avancerede tilbudte behandlinger, som er problematisk for mange er omkostningseffektiv . Mange, om ikke de fleste af disse procedurer koste adskillige tusinde dollars uden finansiel hjælp, der tilbydes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------