Position: sygdoms > sove >

om cerebral parese i faglige tidsskrifter

   Cerebral parese er en betingelse , at der ofte misforstået . Forstå, hvad Cerebral parese er, og de forskellige trykte ressourcer til rådighed på den betingelse , vil hjælpe dig med at søge de publikationer der passer bedst til dig eller dit barns behov

Definition


The New England Journal of Medicine ( NEJM ) definerer Cerebral parese som en neurologisk lidelse , der vises i vorden eller i den tidlige barndom og permanent konsekvenser motorik og koordination . Cerebral parese ikke forværres over tid .

Årsager


Den nøjagtige årsag til cerebral parese er ukendt . Ifølge den NEJM , er betingelsen et resultat af abnormaliteter foretage dele af hjernen , der styrer muskelbevægelser og koordinering. Graden af nedskrivninger afhænger det enkelte barn-. nogle kan kun brug for hjælp med finmotorik , mens andre kan være nødvendigt at være i en kørestol

finde ressourcer


I de seneste fire år, De Forenede Cerebral parese Foreningen har allieret sig tilfældet for rapport om integration for rang hver U. S. stat på de disponible fællesskabsressourcer på personer med intellektuelle og udviklingsforstyrrelser.

Print Publikationer

Cerebral parese Magazine fokuserer udelukkende på at hjælpe enkeltpersoner og familier bly mere produktive og selvstændigt liv . Denne kvartalsrapport fokuserer på emner med relevans for handicap , herunder terapeutiske indgreb som f. eks ergoterapi .

videnskabelige tidsskrifter

flere medicinske tidsskrifter ofte diskutere Cerebral parese . Disse omfatter Journal of American Medical Association ( JAMA ) og den amerikanske Tidende den intellektuelle og udviklingshandicap . Hver har en hjemmeside med en søgbar database til at hjælpe dig med at finde oplysninger om Cerebral parese .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------