Position: sygdoms > sove >

oplysninger om næringsstoffer , der er involveret med type 2 -diabetes

   Type 2 Diabetes er en stressende kronisk tilstand . Når nøglen næringsstoffer går tabt eller i små mængder , type 2 diabetes Kroppen reagerer ved at stjæle fra dem nødvendige næringsstoffer fra sine egne celler

Stress Næringsstoffer eller B -vitaminer


B -vitaminer , alle versioner , er ikke-lagret og let brugt . Det handler om stofskifte til at bruge glukose og giver kroppen mulighed for at håndtere stress .

Vitamin C


C-vitamin er et vigtigt næringsstof , der holder cellerne smarte og forhindrer blodpropper . Det er afgørende for cellulære sundhed . Diabetikere har ofte ikke får nok vitamin C på grund af valg af fødevarer .

krompicolinat


krompicolinat er i lavt niveau i en normal og endnu lavere i en diabetisk krop . Krom medvirker til at nedbryde kulhydrater i tarmen og fungerer som en naturlig insulin sensibiliserende .

Vitamin E

E-vitamin er et vigtigt næringsstof , at diabetisk krop stjæler fra sig selv til at holde nerveender beklædt og lad skader til at helbrede . Det er nemt opløses med ketoner .

Metallic mineraler

magnesium , mangan , vanadium , jern og så videre er alle brugte hurtigt i en diabetisk krop . Disse er nødvendige for neurologiske og hjernens funktion og i små mængder kan forårsage depression , humørsvingninger og midlertidig hukommelsestab .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------