Position: sygdoms > sove >

risiciene ved atomoxetin

   Attention Deficit Hyperactivity Disorder , eller ADHD er en fælles Trængselen blandt børn . Mens nogle styre sygdommen gennem rådgivning , mens andre kræver medicinsk intervention . Det stof atomoxetin har været anvendt i behandlingen af denne lidelse . Atomoxetin er en anti-depressivt og arbejder på neurotransmitterne i hjernen for at reducere symptomerne på ADHD . Der er flere bivirkninger og deraf følgende komplikationer , der kan opstå med brugen af dette stof hos voksne , ældre , teenagere og unge børn .

behandling af børn med ADHD


Unge patienter der bliver behandlet med atomoxetin løbe risikoen for at få selvmordstanker tendenser . Hvis på den medicin , bør deres adfærd konstant overvåges , især i begyndelsen og slutningen af behandlingen . Der er også chancer af symptomerne manifestere uden varsel . Du bør søge lægehjælp straks , hvis dit barn pludselig viser depression , panikanfald , er ude af stand til at sove eller bliver aggressive . Administrationen af dette stof er også kendt for at hæmme væksten af børn . Børn kan også lider af en dårlig maven samt et tab af appetit . Atomoxetin er generelt ordineres til børn seks år og opefter . Der er ingen store undersøgelser af effekten af atomoxetin hos børn under seks år .

Generelt fysiske bivirkninger


I både voksne og børn , atomoxetin øger de naturlige noradrenalin niveauer , som kontrollerer adfærden . Hos voksne kan det forårsage svimmelhed og besvimelse . For de personer, der har været diagnosticeret som bipolar , er manisk depression meget muligt . I meget sjældne tilfælde har atomoxetin været kendt for at resultere i impotens . De ældre bør tage denne medicin, kun under streng overvågning af en læge og familiemedlemmer som de måske ikke har kræfter til at styre virkningen .

Mulig medicinske komplikationer


Hvis andre medicinske tilstande er til stede , informere din læge , så han kan veje fordele med risiko for at tage atomoxetin . Fortæl din læge , hvis du er på medicin af nogen art , vil han beslutte, om du bør administreres lægemidlet eller ej. De, der har lidt af grøn stær , vil ikke få lov til at tage atomoxetin . Atomoxetin er kendt for at forårsage alvorlige leverskader . Du skal konsultere en læge, hvis du udvikler symptomer på gulsot og har mørk urin . Det stof forårsager også svimmelhed og humørsvingninger . Hvis du bliver gravid , mens De tager atomoxetin du skal fortælle din læge med det samme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------