Position: sygdoms > sove >

tegn og symptomer på mycobakterielle lungebetændelse

   Mycobacterial lungebetændelse er en smitsom og kronisk form for lungebetændelse . Det er mere udbredt blandt den indre by børn . Lungebetændelse er en manifestation af en indre infektion , der angriber dem med nedsat immunforsvar lettere . Det er forårsaget af Mycobacterium tuberkulose ( MTB ) , som også er , hvad der forårsager tuberkulose . Når TB er uopdaget og ubehandlet i lang tid , det udvikler sig til mykobakterielle lungebetændelse . Derfor er mycobakterielle lungebetændelse kaldet tuberkulose lungebetændelse . Når Mycobacterium lever kroppen, tegn og symptomer er de samme som TB . Indtil udgangen etaper , er det ikke ualmindeligt at fejltagelse tegn på en for en anden . Også når MTB er ødelagt , kan den sprede sig til andre dele af kroppen , ligesom knogler , tarme og selv lever , milt og blod .

Long Term Symtpoms


Mycobacterial lungebetændelse er en kronisk form af MTB . Det betyder, at i de fleste tilfælde , patienter har symptomer , der holder i mange uger og måneder . Da det kun er i de sene stadier, som Mycobacterium forårsager TB til at blive lungebetændelse , symptomerne er svære at skelne fra TB symptomer . Nogle af de hyppigst rapporterede tilfælde af mycobakterielle lungebetændelse dermed udviser symptomer , der kunne være til de systemiske fejl såsom vægttab , nattesved , høj feber , som ikke aftager med antipyretisk medicin og tab af appetit .

sent Symptomer


Mycobacterial lungebetændelse er en infektion , der primært påvirker lungerne i de tidligere faser og andre organer senere . Sene symptomer omfatter åndenød og kronisk hoste . Ekstrem træthed er et andet sen-fase symptom , delvist forårsaget af åndedrætsbesvær. En anden af de symptomer på mycobakterielle lungebetændelse omfatter hyperventilation , hvor kroppen ikke er i stand til at frigive de mængder af kuldioxid , den har for under vejrtrækning . Da lungerne ikke er i stand til at fungere normalt i løbet af en mykobakterielle infektion , kan det føre til problemer , herunder panik , søvnforstyrrelser , brystsmerter , hjertebanken og så videre . Hoste op spyt eller blod kan være en anden tegn på mycobakterielle lungebetændelse .

organsvigt Symptomer


Når mycobakterielle lungebetændelse spreder sig til andre organer med tiden , kan du begynde at vise symptomer, der er særligt de nævnte organer. Disse kan let forveksles med andre lidelser særegne for disse organer . For eksempel , spreder hvis bakterierne til leveren , kan du begynde at opleve huden gulfarvning forbundet med gulsot . Tarm smerter kan også forekomme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------