Position: sygdoms > sove >

zinkoxid bivirkninger

   Zinkoxid er en kemisk forbindelse . Repræsenteret ved dets kemiske formel , ZnO , zinkoxid manifesterer sig normalt som hvid sekskantet krystaller eller zink hvid , en løs stof, som kan tages i brug i en række industrier . En af dens primære formål er i malingen , gummi og plast industrier , hvor det bruges som en tyndere eller fyldstof . Det er også udbredt i kosmetikindustrien . Det bruges i blødgøringsmidler og cremer , da det har evnen til at blokere ultraviolette stråler . Trods disse anvendelser , er ZnO et kemikalie, der producerer et par bivirkninger , der kan variere fra moderat til farlige . Zinkoxid er en af de afledte af zink og de fleste af de bivirkninger , når det tages internt .

Allergi


Når zinkoxid bruges i kosmetiske produkter som cremer eller lotions, kan det medføre en allergisk reaktion . Nogle forbrugere har rapporteret milde til svære tilfælde af udslæt og nældefeber . Andre tegn på en allergisk reaktion over for zinkoxid omfatte svie , kløe , brændende , snurren og mørkfarvning af huden .

Bivirkninger af overdosis


Under foreskrevne mængder af zink oxid er normalt ufarlige for den menneskelige krop . Men , når det tages i større end påkrævet doser , kan zinkoxid give problemer . Den generelle dosis af zink er fastsat til 40 mg om dagen . Når zink forbruges mundtligt over 4 til 10 gange den godkendte grænse over en periode , problemer omfatter reduktion af høj densitet lipider og kroppens naturlige immunitet . Dette sker, når zinkoxid forhindrer kroppen i at optage andre vigtige næringsstoffer såsom magnesium , kobber og jern . En overdosis af zinkoxid hos børn kan også føre til en sådan komplikationer som diarre , gulsot , opkastning , træthed , feber , kulderystelser , hoste , sløvhed og nyreproblemer .

Andre bivirkninger


Andre vigtige bivirkninger af zinkoxid taget i mundtlig form eller som aa komponent medicin omfatter brystsmerter , stramning i brystet , vejrtrækningsbesvær og hævelser i munden , læber , tunge eller ansigt . Opkastning , kvalme og en ubehagelig metallisk smag i munden , er også mulige bivirkninger af oral indtagelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------