Position: hotel888 > sove >

acne vs forkølelsessår

   Du kan nemt skelne mellem acne og forkølelsessår , om de begge er meget almindelige . De to hudsygdomme har meget forskellige årsager , og derfor skal du behandle acne og forkølelsessår forskelligt

Du skal bruge:
sæbe og vand
. . Multipurpose kontakte løsning .
Linse renere og klud .

Acne Årsager


Når de olieproducerende kirtler i huden bliver blokeret , kan området blive smittet med bakterier . Din krop immunitet sender hvide blodlegemer til at bekæmpe de bakterier , som er , hvad der forårsager bumser .

Forkølelsessår Årsager


Forkølelsessår form på læberne som en følge af herpes simplex virus 1 ( HSV -1 ) . Når kontrakt , virus forbliver i kroppen permanent . Men den sår ofte kun optræder som en følge af stress eller sygdom .

Acne Symptomer


Acne pletter er små røde knopper fyldt med pus . Disse udgør som følge af de blokerede kirtel , og de kan vare alt fra tre til 10 dage .

forkølelsessår Symptomer

Forkølelsessår vises på læberne . De svulme , blister og danne en sårskorpe over en periode på omkring en uge og en halv . I løbet af denne tid , kan de være smertefulde , i modsætning til akne , er disse sår smitsom

Acne Treatment

Du kan vælge fra en bred vifte af over -the-counter produkter til behandling af acne . Din læge kan også ordinere en række af stærkere behandlinger , herunder antibiotika , til mere alvorlige sager .

forkølelsessår Behandling

Der er en række over-the-counter salver til behandling af forkølelsessår . For mere alvorlige udbrud , kan lægen ordinere visse typer medicin til at undertrykke virus .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------