Position: hotel888 > sove >

forkølelsessår behandling med lys

   Forkølelsessår , også kaldet feber blister , er små væskefyldte blærer , der udvikler på læben eller omkring munden . Forårsaget af type 1 herpes simplex virus , er der ingen helbredelse for denne lidelse i øjeblikket , selv om eksperimentel behandling ved hjælp af lys viser løfte

Du skal bruge: .
Sæbe og vand
Multipurpose kontakte løsning .
Linse renere og klud .

Triggers


En af de udløsende faktorer til en udbrud af forkølelsessår er udsat for ultraviolet lys til stede i sollys . Et eksperimenterende type lysterapi modvirker UV lys ved at udsætte væv til infrarødt lys .

infrarødt lys


Når infrarødt lys trænger vævet , det styrker celler og dermed gør dem mere modstandsdygtige over for virus . Det øger også immunforsvaret , medvirken kroppen i healing .

Effects


I undersøgelser i Storbritannien , infrarødt lys terapi har skåret varigheden af et udbrud med 50 procent . Hvis de anvendes under prodrom , har den fase , før ømme brød ud , kan det nogle gange afbryde et udbrud helt .

Ansøgning

Light er anvendt ved brug af en håndholdt enhed , der udsender ikke -termiske infrarøde lys . Det er holdt mod huden i tre minutters behandling cyklus , med behandling gentages 12 timer senere .

Andre Research

I andre forskning i lysterapi til forkølelsessår , er foto-aktiv farvestof sprøjtes ind i læsioner . Farvestoffet reagerer med det genetiske materiale af virus , hvilket gør det lysfølsomme . Når de udsættes for lys , er de DNA- strenge brydes , dræbe virus .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------