Position: hotel888 > sove >

hvad er de behandlinger for lukkede sår ?

   Et lukket sår opstår , når vævet under huden kommer til skade ved stumpe kraft . Selv lukkede sår ikke har revet i huden , de er lige så farlig som åbne sår . Venstre ubehandlet , kan infektioner sat i at forårsage yderligere risici og komplicere den helbredende proces. Der er fire kategorier af lukkede sår : blodudtrædninger , hæmatomer , knuse skade og kroniske . Hver kategori har individuelle behandlinger .

blodudtrædninger


blodudtrædninger eller blå mærker , er forårsaget af interne traumer til tissue uden at bryde huden . Hævelse og misfarvning efter en stump kraft slag indikerer en kontusion . Misfarvning vil ændre sig i løbet af healing . Rødme vil skifte til blå og så lilla . Den lilla vil henvende sig til grøn , derefter gul eller brun , efterfulgt af tilbagevenden af den normale farve . Forkæl ved hjælp af RICE mnemonic : R , resten den forurettede site , jeg , anvende is eller en kold komprimere i 10 til 15 minutter hver anden time for at lukke blodkar , C , komprimere eller wrap fast med en bandage til at styre hævelse , og E , hæve over hjertet for at forhindre at samle blod i området.

hæmatomer


hæmatomer , eller blod tumorer , er forårsaget af utætte traumatiserede blodkar . Utætte blod samler sig i det omgivende væv forårsager rødme , hævelse , inflammation og smerte . Forkæl med ris mnemonic ( hvile, is , komprimere og elevation ) . Forkæl ledsagende smerter med over -the-counter smertestillende medicin . Behandling af hæmatomer med organer er tilpasset de særlige organ . Infektion kan komplicere den helbredende proces. Hæmatomer i hovedet kan forårsage hovedpine , opkastning og problemer opvågning , og du bør konsultere en læge i sådanne tilfælde.

Crush


Crush skader er forårsaget af store mængder af magt . De fleste knuse skader er et resultat af bil-uheld . Crush skader omfatter indre blødninger eller brækkede knogler og stød eller bevidstløshed . Check luftveje og vejrtrækning . Forsøg ikke at flytte den tilskadekomne person. Treat chokket ved at holde personen varm . Start en kompression på skaden og ringe beredskabstjenester. Hold i ro , indtil hjælpen kommer . Medicinske behandlinger omfatter administration af intravenøse væsker , hyperbar ilt kammer regiment og amputation .

Kronisk

Kronisk lukket sår eller sår , der er forårsaget af medicinske eller fysiologiske grunde til ikke at helbredelse . Eksempler på kroniske sår er seng sår , diabetiske fodsår og sår som følge af vene problemer i benet . Seglcelleanæmi også en tendens til at skabe sår i benet . Risiko for smitte gør disse sår farlige . Forkæl ved at holde området rent og tørt . Påfør antibiotisk creme eller salve . Medicinsk behandling er nødvendig for disse typer af sår til at helbrede omfatter mundtlig eller subduralt antibiotika , hyperbar ilt kammer og amputation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------