Position: hotel888 > sove >

hvordan man kan opløse curcumin

  Curcumin er en sammensat ofte findes i gurkemeje eller på eget som krydderi eller vitamintilskud . Ifølge Oregon State University 's Linus Pauling Institute , som forsker i mikronæringsstoffer som curcumin , har undersøgelser vist, at det at tage curcumin kan bidrage til at mindske risikoen for gastrointestinal cancer , og kan endda bidrage til at mindske virkningerne af Alzheimers sygdom . Fordi curcumin ikke er almindelig i mange fødevarer , der ønsker at tage det kan være nødvendigt at købe supplerende curcumin og opløse det i deres egne fødevarer , og kun visse fødevarer vil blive korrekt opløses curcumin .

Du skal bruge:
Curcumin ( 900 mg )
. Naturlige spiselige olier .
Teske .
Smør.

Mikrobølgeovn eller ovn .
Mørk chokolade .


1 .
Bestem mængden af curcumin du bør indtage ved at tale med din læge . Dosisanbefalinger vil variere fra person , og kun din læge kan fortælle dig, hvad der er sikkert for dig . Alle eksempler i denne artikel er baseret på 900 mg curcumin . justering af målinger , som er nødvendige for dit anbefalede dosis

2
Bland 900 mg curcumin med en teskefuld af fiskeolie , hørfrø olie , olivenolie eller rapsolie . Den curcumin vil blive opløst i olien . Alle disse olier er spiselige , og kan indtages direkte fra teske , eller blandet eller hældes ud på andre fødevarer til konsum .
3 .
Varm en teskefuld smør i en mikrobølgeovn eller på en komfur , indtil det er lidt grødet . Bland 900 mg curcumin i smørret til at opløse curcumin . Du kan derefter spise smør direkte eller sprede det på ristet brød eller kiks at forbruge curcumin .
4 .

Smelt 18 gram mørk chokolade i mikroovn eller på et komfur toppen. Bland 900 mg curcumin i den smeltede chokolade . Forbruge den chokolade direkte , bredte det over en anden mad eller køleskab til senere forbrug . Den curcumin vil ikke ændre smagen af chokolade .

gode råd og advarsler


 • Tal med din læge , før du begynder en supplerende regime af curcumin .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------