Position: hotel888 > sove >

sundhedsmæssige effekter af støtte strømpebukser

   Support strømpebukser skaber blid kompression på ben og fødder . Komprimering er generelt strammere lavere på benet og gradvis bliver mindre stram højere op på benet . Støtte strømpebukser arbejder for at placere et konstant pres på blodkarrene og væv i benene , så væsken ikke pool , der forårsager hævelse .

Hævelse


Da slangen er konstrueret således, at der er mere kompression mod bunden af benet , er flydende blidt skubbet væk fra ekstremiteter , så hævelse ikke forekommer i fødder og underben . Jo større komprimering i strømpebukser , er de mindre hævelse erfarne . Support strømpebukser er især nyttigt for folk i erhverv , der kræver omfattende stående , fordi de er mere tilbøjelige til at opleve hævede ben . Support strømpebukser både lindrer og forebygger hævelse .

Comfort


Ved at reducere hævelse , støtte strømpebukser øge komforten hele dagen . Hævelse kan forårsage ubehag og ømme ben . Forbedret omløb på grund af kompression slange holder brugeren føler mere komfortabel og mindre ømme i løbet af dagen . Større komfort opleves i slutningen af dagen, hvor en støtte slange er slidt .

Træthed


Forbedret omsætning skyldes iført kompression eller støtte slange forbedrer niveau af træthed opleves af bærerne . Reduceret hævelse og forbedret cirkulation forhindrer musklerne i at føle ømme eller træt .

Åreknuder

Ved fortsat brug , kan bære støtte kompression strømpebukser styre symptomerne på åreknuder , således at flere invasiv behandling ikke er nødvendig . Støtte strømpebukser kun behandler symptomerne og ikke årsagen til åreknuder , så fortsatte brug er forpligtet til at forvalte symptomer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------