Position: hotel888 > sove >

tegn og symptomer på anæmi fra magnesiummangel

   Magnesium er et essentielt mineral næringsstof , og det kræves af hver enkelt organisme på planeten . Uden det , vil en organisme bliver syg og til sidst dør . Selv om magnesium salte tilsættes mange fødevarer , anslås det , at halvdelen af verdens befolkning er magnesium mangelfuld . Der er mange bivirkninger som følge af ikke at have nok magnesium i en kost , med anæmi er én af dem . Her er de tegn og symptomer på magnesium-mangel anæmi .

Sløvhed


Som magnesiummangel anæmi manifesterer sig i en individuel , ét fælles symptom er sløvhed . En individuel normalt føler kørt ned , som om han har brug for at sove hele tiden . En komplet mangel på energi og lidt motivation til at få normale opgaver gjort, er hverdagskost . En person, der normalt føler svækket , som om de har været syg eller komme sig efter en tidligere sygdom .

Hovedpine


Som en person bliver mere anæmisk , kan hun begynde at lide af hovedpine . Hyppigheden , varigheden og intensiteten af hovedpine ofte forværres over tid . Disse hovedpine kan forveksles med migræne , som følelser af svimmelhed kan ledsage dem . Hvis en person aldrig har haft migræne op til dette punkt , er det sandsynligt , at anæmi, kunne være årsagen.

uregelmæssig hjerterytme og brystsmerter


Et andet symptom på magnesiummangel anæmi er uregelmæssig hjerterytme . Uregelmæssig hjerterytme, eller arytmi , er en meget alvorlig tilstand , og bør behandles af en læge . Arytmi er bemærkelsesværdigt , da hjerteslag strejfer fra en normal mønster , og levendegør og nedsætter med skiftende mellemrum. Hjertet kan fremskynde uden grund , og derefter springe et slag over eller langsom ned , eller det kan slå i en række uregelmæssige mellemrum . Arytmi er ofte ledsaget af brystsmerter og kan være yderst skræmmende at nogen lider af det . Du er nødt til at komme til et hospital med det samme , hvis du har mistanke om din puls er blevet uregelmæssig eller uregelmæssig , især hvis du oplever brystsmerter !

følelsesløshed i ekstremiteterne

Anæmi kan også føre til en følelse af følelsesløshed i en persons arme , ben , fingre eller tæer . Den følelse kan begynde som en let prikkende fornemmelse , og videre til en overordnet følelse af følelsesløshed . Dette kan forveksles med en del , der er faldet i søvn , som når en person sidder eller ligger i akavede stilling . Hvis den fornemmelse fortsætter , selv efter at have stået op og gik rundt i et par minutter , derefter en mere alvorlig tilstand af anæmi kan være ansvarlig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------