Position: hotel888 > sove >

tegn og symptomer på hukommelsestab & forvirring

   Hukommelsestab og forvirring er ikke et tegn på manglende intelligens . Faktisk , ifølge Mayo Clinic din opmærksomhed span , gør viden og identitet ikke ændres heller. Med tabet af erindringer , har du problemer med minder om stykker af information , som din personlige erfaringer og kendsgerninger . Hukommelsestab og forvirring har særlige tegn og symptomer .

Hukommelsestab


Hukommelsestab kan være kort sigt eller lang sigt . Tegn på kort sigt hukommelsestab omfatte den manglende evne til at huske oplysninger, som du lige har lært eller oplevelser , der skete minutter eller sekunder siden . For eksempel kan du være i tåge i en samtale og glemmer, hvad du var ved at sige , hvor du lægger dine briller eller parkerede bilen .

Langsigtet hukommelsestab påvirker et andet sæt af oplevelser . Tegn på lang sigt hukommelsestab omfatte den manglende evne til at huske fjerne minder fra barndommen .

Alvorlige Hukommelsestab


Hukommelsestab er en alvorlig form for hukommelsestab , der får skader på hukommelsen behandlingen af din hjerne . Denne betingelse påvirker både lang og kort sigt minder . Symptomer på amnesi omfatter manglende evne til at lære nye oplysninger kort tid efter du udvikler hukommelsestab . Retrograd amnesi er endnu et symptom . Når dette sker , kan du ikke huske tidligere oplysninger .

glemslen er forskellig fra mindre alvorlige former for hukommelsestab på grund af yderligere tegn involverer bevægelse og falske erindringer . For eksempel kan du oprette erindringer , eller du kan lide fra ukoordinerede bevægelser som anfald .

Forvirring


Tegn på forvirring , ifølge Medicine Net website , kan være pludselige eller gradvise . Du vil måske bemærke at der er en ændring i mental tilstand . For eksempel kan du ikke være i stand til at behandle tanker med normalt klarhed eller være ude af stand til at træffe beslutninger. Så kan du ikke være i stand til at genkende steder eller personer . Derudover kan du føle desorienterede og ikke være i stand til at fortælle , eller hvilken dag det er .

Forvirring kan skyldes en række medicinske lidelser som depression , hedeslag , hjernerystelse , Alzheimers sygdom og demens . Andre årsager omfatter skader , kulilte eksponering , feber , medicin og stofmisbrug .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------