Position: hotel888 > sove >

behandling for en PCL knæskade

   En bagudrettet korsbånd skade kan være smertefuldt og invaliderende . Denne type skade kan behandles kirurgisk eller nonsurgically

Identifikation


Den PCL er ansvarlig for at stabilisere knæleddet samt at forhindre posterior bevægelse af skinnebenet på lårbenet . En skade på PCL er mindre udbredt end en skade på ACL og kan være svære at behandle effektivt .

Årsager


Nogle årsager til PCL skader kan omfatte fodbold skader , løb skader , fald og bilulykker . De typer af skader , der kan opstå for PCL spænder fra en stamme til en fuld PCL tåre .

Fysioterapi


Fysioterapi er ofte ordineret til patienter , der lider af en PCL skade . Denne type af rehabilitering er ofte ordineret som en ikke-kirurgiske mulighed . Fysioterapi kan også bruges efter operation for at genvinde styrke og vifte af bevægelse .

ikke-kirurgisk behandling

Patienterne , der har en mindre alvorlig PCL skade , kan behandles med hvile , is , kompression og elevation . Dette kan hjælpe til at kontrollere smerte og hævelse , mens PCL har tid til at helbrede . Styrkelse af øvelser kan også blive ordineret .

kirurgiske behandlinger

Hvis operation udføres for at rekonstruere PCL , så patienten kan bruge is , hvile , kompression og elevation efter operation til at kontrollere smerte og hævelse . Fysioterapi kan også bestilles til at hjælpe genvinde vifte af bevægelse efter operationen . Tilbagebetaling tid for denne type kirurgi er cirka 12 uger.

Overvejelser

Om vælge kirurgisk eller kirurgisk behandling af en PCL skade , rehabilitering af knæet spiller en vigtig rolle i recovery . Denne behandling er afgørende for at genvinde styrke og bevægelighed i knæet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------