Position: hotel888 > sove >

hvordan du beskytter dit soveværelse fra allergener

  Mange mennesker har allergi , nogle som mig , indtil for nylig , ikke engang ved, at de har allergi . De kan være fra besværligt at gøre dit liv elendigt . Selvom der er mange medikamenter , som kan hjælpe kontrollere din allergi , kan du reducere mængden af allergener i et af de steder , hvor de er næsten usynlige og var vi bruger en tredjedel af vores liv , vores soveværelse . Hvis du ofte vågner op overbelastet , hoste eller har tør kløende hud og /eller øjne , er du sandsynligvis allergisk over for husstøvmider , kæledyr skæl , blandt andet , Der er et par trin, du har følge for at opnå en allergivenlige miljø .

Du skal bruge:
fugtig klud , Swiffer duster eller støv fanget
. Varmt vand vaskemidler .
Allergen Bevis omslutter .
Affugter /Bakteriedræbende luftfugter .

HEPA luftrensere .


1 .
Ifølge Mission Allergi , det første skridt til at reducere allergener er at udslette alle hårde overflader . Den bedste måde at gøre dette og undgå at transportere støv rundt , er at bruge en fugtig klud eller en støvet snuppe produkt som Swiffer . Jeg kan godt lide at bruge den tørre fejende klude fra Walmart , billigere alternativ til Swiffer , og bare bruge dem til støv hårde overflader .
2 .

Det andet skridt er at vaske alle vaskbare stof i varmt vand ved hjælp af varmt vand rengøringsmiddel . Det betyder sengetøj , lagner, dyner , puder ( jeg vasker miner til tider ) udstoppede dyr , og gardiner mindst hver 2 uge . Dette dræber støvmider og udvasker akkumulerede allergener .
3 .
Det er en af de vigtigste skridt , og kan være dyrt , men meget værd . Omslutter din madras og box foråret , samt dit puder i allergen bevis dækker . Disse er uigennemtrængelige så godt. Disse vil i høj grad mindske støv mider undslippe kluden og blive inhaleret af os . Et alternativ , hvis du er i planlægger at ved en ny seng eller puder i fremtiden er at sikre, at de har en allergen-barriere stof .
4 .
Nu uanset cant være anbragt eller tørres af , ligesom tæpper eller møbler enten bør fjernes eller behandles med en tør tæpperens produkt, som dræber mider og allergener . De bør også være støvsuges regelmæssigt med en støvsuger , der bruger en lukket HEPA filter .

5 .
Endelig , hvis dit værelse er fugtigt , skal du bruge en affugter til at fjerne vand i luften , der tillader allergener og skimmel til at trives . Fugtighed i luften bør ikke være mere end 45-50 % luftfugtighed . Hvis du har tør hud og ikke ønsker at reducere fugtigheden i luften , deres er bakteriedræbende befugtningsapparater , der kan købes så godt. Der er termometre , der måler luftfugtighed , som du kan købe .

gode råd og advarsler


 • åbne vinduer for at lade luften cirkulere , medmindre din allergisk over for pollen , så kan du købe et vindue pollenfilter .
 • Du kan købe en luftrenser , der indeholder et HEPA -filter (meget vigtigt HEPA )
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------