Position: hotel888 > sove >

hvordan man behandler en smadret eller mørk blodig toenail skade

  Har en toenail , der er mørke og blodige fordi du smadret den ? Dette hvordan man vil hjælpe dig behandle , at skadelidte toenail .
Heldigvis er dette en for det meste smertefri skade , som vil helbrede sig selv temmelig nemt på egen hånd . Desværre , men denne Udsættelse tager lang tid at helbrede . Det er en meget langsom genopretning

Du skal bruge: .
Bandaids
Noget at suge din tå i , ligesom Epsom salte eller vand .
.1 .
I første omgang er din tå formentlig kommer til at såre dårligt . Måske et bankende følelse , og det kan svulme op og føles som svulmende . Du kan bruge is til at reducere hævelse, men for det meste dette er normalt og ikke en big deal . Hvis tå er hævelse mere end du har det godt med , en læge kan dræne tå og lette hævelser.
2 .
Mest sandsynligt, er jeg bange for , du vil at miste din toenail . Normalt en ny tå negle vil vokse under det gamle , beskadigede negle . Dette vil alle ske naturligt , men du skal sørge for at holde infektioner og svamp , fordi de døde neglen ikke bekæmpe infektioner og svamp samt en live- søm . Så en eller to gange om dagen , du ønsker at nyde neglen og holde den ren . Jeg har hørt Epsom Salte anbefales , men vand virkede fint for mig .
3 .

Endelig ønsker du at beholde din gamle døde negl vedhæftet , så længe du kan . Den gamle toenail fungerer som en guide til den nye negle , som vil sørge for det vokser i korrekt . Hvis de gamle søm falder af , mister du toenail seng, neglen hviler på , og den nye søm vokser ikke i korrekt .

gode råd og advarsler


 • Smerten skal gå væk efter et par dage . Hvis det ikke går væk , skal du sørge for at gå til lægen , fordi du måske har en knoglefraktur .
 • Jeg er ikke en læge eller en fysioterapeut , så du skal ikke tage mit råd for meget til hjertet uden at konsultere en uddannet professionel . Jeg er naturligvis er ikke uddannet , og de bør ikke holdes ansvarlig for noget som helst.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------