Position: hotel888 > sove >

hvordan man kan afgøre den bedste farvede kontaktlinser til dine øjne

  Farvede kontaktlinser er interessante , og de kan give dig en anderledes udseende , nogle gange ændre hele udseendet af dit ansigt bare ved at ændre farven på dine øjne . Mens dette kan være sandt, er ikke alle farver bliver fantastisk og til tider farverne vil se forfærdeligt ! Det er bedre at vide, hvilke farver passer dig bedst at undgå at købe farvede linser , og derefter beklager , at du fik dem

Du skal bruge: .
scrapbog eller fotoalbum
. Billeder af venner og familie .
Papir og pen .1 .
Kig på din nuværende øjenfarve . Dette vil gøre en enorm forskel ! Når du har lyse øjne , bør farvede linser ikke være for mørkt , eller du vil se fjollet . Det modsatte er tilfældet for mørke øjne . Lyse linser , når du har mørke øjne simpelthen ikke dukker op. Dette er den første ting at være opmærksom på .
2 .
Vær opmærksom på din hud . Nogle farver vil passe til dine øjne , især dem , der er tæt i farven til at begynde med , mens andre vil se skidt i forhold til din hud tone . Må ikke bare se på dine øjne alene ; . sørg for, farven er et godt match for huden
3

Se på hele dit ansigt . Du kan ikke komme væk fra det faktum, at dine øjne er kun en del af dit ansigt ! Du er nødt til at se på hele dit ansigt til at sikre, at du er øjne se godt ud med denne farve . Dette er den sidste del til at sikre , at den farve , du får , er den bedste farve . Kig på farven som det passer hele ansigtet .

gode råd og advarsler


 • For dem af jer, der er bekymrede over ikke at kunne se gennem prøver , bringe en ven . De kan fortælle dig, hvordan du ser ud med den farve og hvilke farver er bedst , men du vil måske ikke være i stand til at se på grund af en uoverensstemmende recept i prøverne .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------