Position: hotel888 > sove >

hvordan man kan forbedre din hukommelse og koncentration

   Hukommelse og koncentration er en vigtig del af ethvert menneskes liv . Begge er store aktiver , men en dårlig hukommelse eller dårlig koncentration kan være en invaliderende situation og kan bidrage til ADD og ADHD . Denne artikel giver praktiske løsninger på hvordan du kan forbedre din hukommelse og koncentration . Følgende er nogle måder at forbedre både
1 .
Din hukommelse og koncentration kan forbedres og styrkes gennem en række forskellige metoder . Det første hovedprincip at være opmærksom på , er loven i brug . Dette princip betyder, at når du bruger noget , det bliver stærkere og du får mere og mere af det . Når du ikke bruger det , mister du den .
2 .
Træn din hjerne til at forbedre din hukommelse og koncentration . Ligesom det er vigtigt at motionere kroppen , er det lige så vigtigt at motionere hjernen og sindet . Gør det til en livsstil . Udfordre dig selv til at forbedre din hukommelse , aptitude , forståelse og analytiske evner . Alle disse aspekter af sindet direkte påvirker hukommelsen . Læs i stedet se tv . Lærer nye ting på internettet, så hurtigt som du kan-og derefter quiz dig at se om du kan huske , hvad du lige har lært .

3 .
læse og studere bøger om at forbedre hukommelse og opmærksomhed spændvidde. Der er hukommelse eksperter, som har sammenfattet deres hemmeligheder i bøger . En klassisk bog om at forbedre hukommelsen er " The Memory Book : The Classic Guide . . . " af Harry Lorayne og Jerry Lucas
4
hukommelse og koncentration kan forbedres og udvikles . gennem spil og hukommelse øvelser . Brug kraften fra fantasi til at huske lister over ting . Find ud af det hemmelige tal , som vil tillade dig at tilføje op numre af enhver størrelse med det samme.
5 .

Invent spil at spille alene og med venner . Der er et væld af muligheder spil , der kan bidrage til at forbedre hukommelsen . Se nyheder og se, hvordan mange historier i en række kan du fremsige tilbage efter nyhedsudsendelse . Undersøgelse et blad i 3 minutter og se, hvor mange historier du kan huske fra offentliggørelsen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------