Position: hotel888 > sove >

hvordan man kan fortælle , når kontaktlinser er bedst for dine børn

   Med så mange forskellige kontaktlinser at vælge imellem , børn med briller måtte tigge og bede om at kunne kontaktlinser i stedet for briller . Når det kommer til børn , kan du ikke være tryg ved tanken om dem iført kontakter , både fordi de kan skade deres øjne ved at sætte det i forkert eller kradse deres øjne , når du tager den ud , og fordi de stadig er unge .

Du har brug for :
Scrapbook eller foto album
. Billeder af venner og familie .
Papir og pen .1 .
Gør dem vente med at afprøve kontakter , indtil de er gamle nok til at tage sig af kontaktlinser på egen hånd . Endnu yngre børn vil bede om at bære kontakter , især dem, der er drillet i skolen for deres briller , men når de er for unge til at tage sig af linser , kan de forårsage skade på deres øjne ved at sætte i en forkert rengjort sæt linser og ender med et vilkårligt antal af infektioner .
2 .
Efter de har fået deres øjne kontrolleret , få dem prøve en retssag par kontaktlinser før du rent faktisk køber dem . De ønsker kun at sikre , at de er i stand til at tage sig af de linser , og at deres øjne ikke vil have problemer med linser , er at prøve dem ud . Hvis de klager over hovedpine eller du kan se problemer med deres øjne , gøre dem til at stoppe iført retssagen par og ikke giver dem mulighed for at bære dem igen . Kontaktlinser reagerer dårligt med deres øjne .
3 .

Kig på din familie budget ! Kontaktlinser er meget dyrere end briller , og du skal være sikker på at du har råd til de linser , før du accepterer at få dine børn linser . Nogle gange er svaret ganske enkelt et spørgsmål om økonomi og ikke dine børns alder og ansvar niveauer.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------