Position: hotel888 > sove >

hvordan man kan håndtere at være træt og fyldt angst

  Depression er blevet en af de mest stigende diagnosticeret sygdomme i dette land i de seneste par år . Ting som de faldende økonomi forårsager et fald i personlig finanser, ud over livets daglige stress og bekymringer har forårsaget mange amerikanere til at blive deprimeret

Du skal bruge: .
Medicin mod depression og angst

.
1 .
Depression er blevet en af de mest stigende diagnosticeret sygdomme i dette land i de seneste par år . Ting som de faldende økonomi forårsager et fald i personlig finanser, ud over livets daglige stress og bekymringer har forårsaget mange amerikanere til at blive deprimeret .
Du har måske set den nyligt annoncerede tv- reklamer , der tilbyder depression test . Depression ikke kun ked af en persons sindstilstand , men også anledning til symptomer som træthed , angst og tab af motivation , selv i de simpleste daglige aktiviteter . Folk , der er deprimerede , er ikke midlertidigt humørsyg eller ked af det. Betingelsen er desværre lang sigt og negativt påvirker den måde en person føler , tænker og opfører sig .

2 .
Depression er en reel medicinsk tilstand , som kan behandles , men den hjælp har skal søges ud . Det i sig selv kan ofte være en vanskelig opgave for en person oplever denne lidelse . En Depression Test er vigtigt , fordi depression er en sygdom , der kræver opmærksomhed og medicinsk behandling . Hvis det ikke behandles, kan det vare flere måneder , og i nogle tilfælde endda år .
3 .
Hvis du har været følelse ud-af-slags i længere tid , kan du overveje at tage en depression test . Der er flere måder, du kan gøre dette . Hvis du ikke føler op til en læge besøg , gå online . Besøg en hjemmeside, der kan tilbyde dig et simpelt spørgeskema til at beslutte , hvorvidt du kan være klinisk deprimeret . Der er en vidunderlig hjemmeside kaldet lexapro. com , der tilbyder en meget god depression test, der er i form af et simpelt spørgeskema . Du vil også finde svar der for at de spørgsmål, du måtte have om den måde, du føler . En anden god web-ressource er depression. com . Husk på at hvis din depression testresultater føre dig til at tro , at du i virkeligheden lider af depression , skal du lave en aftale for at se en læge og få behandling .
Hvis du er , eller kender en person, der lider af depression , søger hjælp . Der er intet at skamme sig . Du bør ikke have til at leve i sorg så ikke fortsætte med at lade livet passere dig ved . Du er værdifuld del af denne verden og du fortjener at opleve den samme lykke som alle andre omkring dig .

gode råd og advarsler • Hvis du føler dig angst eller deprimeret don 't lide i stilhed få professionel hjælp
 • må ikke stoppe nogen medicin, som lægen sætter dig på medmindre fortalte også
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------