Position: hotel888 > sove >

hvordan man kan lindre lændesmerter med strækninger

  Lændesmerter er ofte forårsaget af stramhed i hofterne . Ved at frigive spændinger i området , kan belastningen af ryggen blive mindre , og der kan forårsage et fald i mængden af lændesmerter . Strækninger , der anvendes i yoga praksis rettet mod hofterne , og når de praktiseres regelmæssigt , kan føre til en mere smerte -frit liv

Du skal bruge: .
formanden
Mat eller håndklæde .
Comfort pude ( valgfrit ) .1 .
Læn dig langt tilbage i en stol og bruge en støtte pude , hvis du har brug for det . Bring det ene knæ op og ned på stolen , holde det med den ene hånd på knæet og den anden lavere ned på forsiden af skinnebenet for støtte . Strække knæet i denne position mod dit bryst , indtil du føler en dyb stræk uden smerter .
2 .
Bøj samme ben hele kroppen og hvile anklen på det modsatte knæ . Din bøjet ben skal være på en 90- graders vinkel til benet stadig hviler på gulvet ( eller så tæt på det uden smerte ) . Ånde i og som du udånder , bøje ud over dine ben med din overkrop . Som du inhalerer igen , flytte op igen. Gentag . Den vuggende bevægelse vil frigive spændinger i hofter og bidrage til at mildne smerter i ryggen.
3 .

Gentag trin 1 og 2 på den anden knæet .
4 .
Lie på jorden på en måtte eller håndklæde . Løft begge knæ op og ind mod brystet , holde hænderne på tværs af dem og rock fra side til side .
5 .
Sæt begge fødder ned på gulvet og hæve det ene knæ op mod din brystet . Hold den der , så blonder hænderne bag knæet og ret benet . Hold det , peg og flex foden for en dybere stretch .

6 .
tilbage foden i gulvet og gentag trin 5 på det modsatte knæ .
7 .
Ligge ned på ryggen med fødderne på gulvet , bag dine hofter . Læg din hånd på maven og skub op med hofterne , forsøger at bruge så lidt af benmusklerne som muligt . Hold i to sekunder og derefter vende tilbage til gulvet . Dette styrker hofte muskler . Stærkere hofter give mere støtte til lænden .

gode råd og advarsler


 • Sammenhæng er nøglen . Din rygsmerter sandsynligvis ikke udvikler natten , og det kan tage lidt tid at få de resultater , du har brug for . Giv ikke op for tidligt i processen eller presse dig selv for hårdt .
 • Fokus på åndedrættet . Steady , selv vejrtrækning signaler til din krop , at det er sikkert og afslappet , som hjælper det frigive lagret op spænding . Træk vejret ind gennem næsen og ud gennem munden i en rytmisk måde .
 • aldrig strække sig ind i smerte . Lyt til din krop og ikke forsøge at overanstrengelse dine muskler . Som du praksis disse strækninger , vil din krop løsne op , og du vil være i stand til at strække dybere .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------