Position: hotel888 > sove >

hvordan man kan undgå behovet for kontaktlinser eller briller

   Vi har alle set reklamer for ting som operation for at korrigere vision og næsten alle , der har briller eller kontaktlinser har længtes efter bedre udsyn . Placering af glas kan nogle gange være pinligt og kontaktlinser er ofte en besvær . For alle, der har aldrig været nødvendigt kontakter eller briller , er frygten for i sidste ende , at de en dag vil finde deres vision ikke , og ideen er en skræmmende en

Du skal bruge: .
scrapbog eller fotoalbum
. Billeder af venner og familie .
Papir og pen .1 .
For alle uden problemer med synet , sørg for at spise sundt for at sikre et godt øje helbred og tage sig af dine øjne omhyggeligt . Undertiden med ordentlig pleje , kan du helt undgå nogensinde behøver briller .
2 .
Når dit syn bliver svagere , tilføje i nogle øje øvelser. Det betyder, at når du fokuserer intenst på noget direkte foran dine øjne , som en bog eller en computer , hver ti minutter eller så skal du kigge væk og fokusere dine øjne på et objekt , der er langt . Dette bidrager til at styrke dine øjne .
3 .

Når du kan , undgå at sidde for tæt på ting som computere, fjernsyn eller lignende skærme . Lyset kan være skadelige for dine øjne . Når du bruger en computer eller ser fjernsyn , skal du sørge for at kigge væk hvert par minutter for at give dine øjne en pause .
4 .
Må ikke læse i svagt lys ! Dette er en af de mest belastende ting , du kan gøre for at dine øjne , og det kan gøre din afstand vision meget værre . Hvis du vil læse , tænde lys for at gøre det lyst .
5 .
For alle med dårligt syn , kan du gøre styrke øvelser , der kan hjælpe din vision , men desværre det vil kun styrke jeres øjne , og det vil ikke helt korrekt din vision . Kun synskorrektion kirurgi er i stand til at hjælpe på dette punkt .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------