Position: hotel888 > sove >

hvordan man skaber et minde scrapbog med dit familiemedlem med demens

  En af de vigtigste ting , du kan gøre for dit familiemedlem er at holde dem så opmærksomme som muligt og give dem udløser for deres hukommelse . En god måde at gøre det er med en hukommelse bog . Et minde bog ligner en scrapbog eller fotoalbum med et par tilføjelser .
Hvert billede skal mærkes ikke kun med navn ( e ), men med forholdet til din familie medlem .
Denne hukommelse scrapbog vil være nyttigt som et redskab til at udløse hukommelse og forbinder navne med ansigter som demens skrider frem.

Du skal bruge:
Scrapbook eller foto album
. Billeder af venner og familie .
Papir og pen .1 .
Saml billeder af familiemedlemmer og nære venner .
Det er meget vigtigt ikke kun omfatte de seneste billeder af familie og venner , men billeder fra yngre dage , der vil udløse flere erindringer som demens udvikler sig.
2 .
Identificer navne af alle mennesker i billederne og alle vigtige oplysninger om, hvordan de er relaterede . Omfatter vigtige historier eller bedste minder forbundet med placeringen eller folk på billederne .
For eksempel, under et billede der kunne være en billedtekst , der lyder " Fætter Jane Smith " eller " Jane Smith min gode ven fra St. John 's kirke " . En gruppe billede er måske ikke kun navnene og relationer på de personer , men den begivenhed, såsom " Moster Sue og onkel Jim på kusine Jane 's tiende fødselsdagsfest på bowlingbanen " .
3 .


Skriv ud billedtekster til hver side gruppering fotos efter kategori . For eksempel : barndomsvenner eller brødre og søstre . Hver enkelt er forskellige , så bør kategorierne personlig .
4 .
Arranger billeder og billedtekst oplysninger på siderne grupperet kronologisk og med overskrifter . Minderne knyttet til tidligere billeder vil normalt blive opretholdt længere og disse sider kan bruges senere i sygdomsudviklingen .
5 .

Nyd tiden med din familie medlem , samtidig med at denne hukommelse scrapbog og gennemgå det med jævne mellemrum for at styrke hukommelsen og navn forening .

gode råd og advarsler


 • Dette projekt kan gøres på tidligere stadier af demens , og anvendes som Sygdommen udvikler sig til at forbedre og vedligeholde hukommelse og forbindelser med familie og venner .
 • Hvis håndskrift er et problem , skal du skrive de oplysninger .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------