Position: sygdoms > sove >

hvordan man forebygger pollen allergi

   Pollen sæsonen løber fra slutningen af februar til slutningen af oktober eller november i de år, hvor det er meget smukt . Flere og flere mennesker udvikler allergi ENT for denne skadegører , og er ofte fattige, når krisen begyndte . Så vi har ikke prøve med en allergolog , er det meget vanskeligt at identificere planten er ansvarlig for sin tilstand, men et par forholdsregler i høj grad mindske " toppe " allergisk
1 .
første , når du føler , at Braad øjnene, løbende næse , hals og skrabe hvis du ikke er koldt , bliver det gjort næsten på en allergi over for en mikroorganisme miljø . Pollen fra planter og blomster er hovedsagelig ansvarlig for denne tilstand .
2 .
Der skal være forsigtig hygiejne ved i denne tilstand . Det sker allerede så ofte er sket i hænder og ansigt under vand og især før du går i seng , så du ikke bevæge sig i sengen .

3 .
Tag små enhedsdosis flasker fundet i apoteker eller hvis det er ved siden af havet , skal du udfylde en tom flaske . Skylle næsen tre gange om dagen med produktet . For havvand , er ved hjælp af en sprøjte mere bekvem .
4 .
Tør dit vasketøj så meget som muligt inden døre og undgå at køre i bilen vinduerne åbne . Hvis dit problem ikke lettet hurtigt se lægen , så han kan ordinere antihistaminer eller dirigerer dig til en allergolog
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------