Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan etablere godartet mesotheliom diagnose

  Mesotheliom er fundet i både maligne samt godartet former . Malignt mesotheliom er hvad de fleste mennesker tænker på , når de hører ordet lungehindekræft , som er forårsaget af asbest .
Mens godartet lungehindekræft er ikke kræft , og ikke invadere nærliggende væv , som forårsager godartet lungehindekræft er ukendt hvorved forebyggelsesmetoder også et mysterium.
Mindre end 10 % af lungehindekræft rapporterede tilfælde i USA er godartede . Selvom det er en sjældnere type af mesotheliom , diagnosen proceduren er den samme for begge former .
1 .
Kend symptomerne på benign lungehindekræft . Ofte kan der ikke være nogen symptomer, men når der er de er forskellig, afhængig af placeringen af tumoren , uanset om det er godartet eller ej. De kan variere fra konstant hoste til køller fingre . Det er værd at gøre nogle forskning i disse symptomer .
2 .
Lav en aftale med din læge . Vær parat til at give en detaljeret sygehistorie rapport, der indeholder eventuelle asbesteksponering , da lægen vil gerne vide om der er nogen chance for en mesotheliom diagnose bliver ondartede .

3 .
Få Xrays gjort så hurtigt som muligt . Må ikke sætte denne del af. Afhængig af hvor de føler mesotheliom tumor kan være placeret , bryst eller underliv , vil din læge for enten en MR-scanning eller en CT -scanning .
4 .
Forbered dig på at have en biopsi gjort , hvis en mesotheliom tumor er fundet . Den eneste måde for din læge at opdage , hvis svulsten er godartet eller ondartet er at tage en prøve til analyse . Dette kan gøres med en mindre invasiv procedure , hvor en nål er sat ind i tumoren til at udtrække en lille stikprøve eller din læge kan være nødvendigt at tage en kirurgisk tilgang .

gode råd og advarsler • Igen er godartet lungehindekræft ikke er forårsaget af asbest .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------