Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan få lindring fra sinus smerte

  Der er intet mere ulykkelig end den smerte , og fuzzy overskriften følelsen af, at du får fra en sinus infektion . Denne artikel om hvordan man får lindring fra sinus smerte tilbyder flere naturlige metoder til at lindre sinus smerte og tryk
1 .
Spis ananas eller tage en bromelain supplement . Bromelain er en anti-inflammatorisk enzym , der findes i ananas . Det virker ved at reducere hævelse i næse og letter sinus smerte , der på samme tid gør vejrtrækningen lettere .
2 .
Brug en neti-pot for at skylle dit næsehulen med varmt saltvand . Dette bidrager til at give øjeblikkelig lindring, og på samme tid saltet vand hjælper til at dræbe infektionen .

3 .
Brug varme. Prøv at tage et varmt brusebad eller brug en varme -eller ris pakke på din sinus område for ca . 10 til 20 minutter . Når du bruger en varme pack sørge for at ikke få det så varmt , at den brænder din hud .
4 .
Prøv at spise krydret mad for at hjælpe lindre overbelastning , eller du kan også prøve nogle cayennepeber te . Bare drys nogle cayennepeber til en kop varm citron honning te . Dette virker vidundere til at hjælpe aflaste .
5 .

Tilføj to eller tre dråber eukalyptus olie til skålen med varmt vand , og derefter sætte et håndklæde over hovedet og ånde i damp for en nogle få minutter. Det meste af tiden vil hurtigt rydde overbelastning .
6 .
Pas på dig selv , mange gange problemer med bihulerne vil kun blive værre , hvis du prøver at ignorere det . Så vær sikker på at få masser af hvile og drikke masser af væske for at hjælpe med at holde slim fra fortykkelse . Under en C-vitamin supplement samt tilføjet frisk hvidløg til supper og fødevarer kan også være meget nyttig.

gode råd og advarsler


 • Brug en luftfugter til at hjælpe med at holde luften i dit hjem bliver til tørre .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------