Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan få rene af alkohol , tobak og andre hårde stoffer

  Overvinde afhængighed er en af de sværeste endnu givende ting , en person kan gøre for at redde deres eget liv . Her er et par enkle trin for at tage hen imod ædruelighed
1 .
Få ærlig omkring omfanget af ens afhængighed , og hvordan det negativt påvirker ens liv .
2 .
Afhænde alle stashes af vanedannende stoffer .

3 .
lade sig bistå af familie og venner .
4 .
Hvis det er nødvendigt , give strøm af advokat for en særlig god tillid til familiemedlem eller en ven til at begrænse den afhængige adgang til deres egen økonomi .
5 .

så svært som det kan være for nogle at acceptere , alvorlige misbrugsproblemer skal i det mindste for den afhængige at forpligte sig til en 90 dage i døgnbehandling program .

6 .
distancere sig fra andre misbrugere og /eller brugere af stoffer, som patienten er afhængig . Breaking væk fra familie og venner kan være vanskeligt, men det er afgørende for misbrugeren til at erstatte fællesskabet af dem , der fremmes eller støttede afhængighed med en støttende fællesskab , der fremmer ædruelighed .
7 .

Tag ansvar for det tab, ens afhængighed har forvoldt andre . Dette betyder også at acceptere de juridiske konsekvenser af sine handlinger .
8 .
Embrace positiv " afhængighed ", som en positiv forbedring af sundhed snarere end forringes det .
9 .

Forpligte sig til en sund livsstil .
10 .
Bliv venner med andre i ædru samfund og gøre regelmæssig brug af dem til at opretholde sin egen ædruelighed .

Tips og advarsler


 • Addiction behøver ikke ødelægge ens liv , men det kræver en håndfast indsats og engagement for at bevare friheden fra vanedannende stoffer . Den gode nyhed er , at man aldrig behøver tage turen alene . De fleste regioner i USA har ressourcerne til at hjælpe misbrugerne bekæmpe deres problemer og løse dem .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------