Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan fortælle om din mand er deprimeret

   Deprimerede mænd har tendens til at skjule deres følelser af sorg . De sjældent klager over at føle håbløs og nedtrykt . Hvis depressionen ikke er fanget og behandlet den kan have dødelige konsekvenser . Mænd begå selvmord fire gange oftere end kvinder . Denne artikel giver tips om , hvordan du fortælle om din mand er deprimeret
1 .
Se efter tegn på tilbagetrækning og isolation fra andre mennesker . Deprimerede mænd har tendens til at bruge mere tid alene , se tv , spille computerspil , og forfølge ensom aktiviteter .
2 .
Se efter tegn på øget drikkeri og /eller humør ændre medicin . Deprimerede mænd har tendens til at drikke alkohol mere for at afhjælpe følelsesmæssig smerte .

3 .
Se efter tegn på forstyrret søvnrytme. Er han vågner op på alle tider af natten og har problemer med at komme tilbage til at sove ?
4 .
Se efter tegn på irritabilitet og dårligt humør . Deprimerede mænd typisk ikke give udtryk for deres følelser . Dette giver dem følelsen irritabel og kort for hovedet .
5 .

Se efter tegn på ham har svært at træffe beslutninger .
6 .
Kig efter tegn på en ændring af kostvaner . Har du opdager en markant vægttab eller vægtøgning ? Deprimerede mænd telt til at udøve mindre også , hvilket kan føre til veje vinde .
7 .
Kig efter tegn på en ændring af seksuel adfærd . Er han miste interessen for sex eller bliver mere seksuelt aggressive ? Se efter tegn på en affære .

8 .
Se efter tegn på afhængighed, og pludselig interesser i ting som spil .
9 .
Hvis du er overbevist om, at din mand er deprimeret , bede ham om at søge hjælp . Depression kan hjælpes med medicin , psykoterapi , og en øvelse og ernæringsrigtig kost planen.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------