Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan helbrede en dårlig voks brænde

  Det var formentlig din første voks , at du var så glad for at gøre , men så skal du følte en brændende fornemmelse og den næste morgen kan du se et rødt mærke , somthing du ikke har planer om getting. Even selv om der ikke er nogen magiske piller eller cremer til getrid af dette varemærke på en dag , er der en måde at helbrede denne og lindre smerter

Du skal bruge: .
neosporin
vand .
Tylenol .1 .
Brug ikke skønhedsprodukter på brænde , såsom ansigt rengøringsassistenter , ansigtsmaske osv. , eller det vil forårsage en endnu mere brændende fornemmelse og vil irritere de brænder du har .
2 .
Ising nogle neosporin på brænde , dette er fantastisk til forbrændinger og også vil fugter burn. Neosporin er lavet til mindre sår , forbrændinger osv. , og forhindre yderligere infektioner .


3 .
Tag 1 pille i Tylenol , vil dette midlertidigt lindre den brændende fornemmelse , fordi Tylenol er en smertestillende og feber reducer .
4 .
Drik noget koldt vand , hvis voks brænde er over læberne eller dip klud i koldt vand og lagt på brænde , hvis ikke over lip. This vil hjælpe med at lindre smerter midlertidigt også .

gode råd og advarsler • IKKE over gør på Tylenol , tage 1 pille
 • Makesure den neosporin ikke tages i munden
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------