Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan hjælpe din krop modstå allergi

   Er det på grund af øget eksponering for forurenende stof? Imidlertid er antallet af allergier fordoblet i Frankrig for 20 år og i dag én ud af fire børn er ramt af denne sygdom ! Forebyggelse er derfor mere relevant end nogensinde før : bare hvorfor regulere hyperaktivitet af kroppen , der karakteriserer den allergiske . . .
1
Du skal først indtag af sporstoffer : Der er tre grundlæggende slags , svovl , mangan og zink . Mangan har en anti-allergisk , antihistamin og anti-inflammatoriske . I vores kost , fandt vi i pekannødder , tørrede abrikoser , te , brød , boghvede , og selv kokos . Svovl, det handler mere om astma og hudallergi ( eksem ) , men også allergisk hovedpine .
2 .
Den bedste mad kilder er hvidløg , brøndkarse , broccoli og nødder . Desuden var der et lavt indtag af zink og selen er en risikofaktor for astma . Men disse mikronaeringsstoffer er ikke til stede i kosten : De findes især i marine dyr , og korn til selen .

3 .
Som desværre er den intensive behandling og raffinering af fødevarer ofte tabt disse værdifulde sporstoffer , er det tilrådeligt at følge behandlinger ¨¦n eller to gange om året , meget koncentreret kosttilskud af sporstoffer-. som spirulina ( kapsler ) eller pulveriserede østers kødet da u00A9 sidratu00C3 u00A9 e ( tabletter )
4
Undersøgelser har vist, at en god C-vitamin forbedrer forklaringsgrad , reducerer virkningen af histamin i tilfælde af allergisk rhinitis ( høfeber ) , og hyppigheden af astma anfald . Desuden , C-vitamin , som er repræsenteret i modermælk beskytter barnet fra allergi . Sørg for, at din kost : mad mest koncentrerede vitamin C er guava , solbær , peber , kål , kiwi , papaya og citrus . En eller to gange om året , kan du følge et kursus i Acerola ( Malpighia glabra Malpighia punicifolia eller L ) .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------