Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan leve gennem et hjerteanfald

  Hjerteanfald er nummer et dødsårsag i USA . Men for hver dødelige hjerteanfald , er mere hjerteanfald ikke er dødelige . Nedenfor er et par skridt til at hjælpe dig være en af de mennesker til at leve gennem et hjerteanfald

Du skal bruge: .
vilje til at leve
aspirin .


1 .

må ikke ignorere symptomer . Ofte , når hjerteanfald ofrene har brystsmerter eller andre symptomer , de tror måske sig selv " det må have været noget, som jeg spiste . " Det mest almindelige symptom på et hjerteanfald er smerter i brystet . Andre symptomer er pludselig sveder , åndenød , kvalme eller trykken i kæben .
2 .
Kom til hospitalet hurtigt . Hvis behandlingen er givet i løbet af den første time af et hjerteanfald , er dødeligheden 1 % til 5 % . Efter fire timer er det 12 % .
3 .
Tag aspirin . Aspirin thins blodet og dermed genoprette blodtilførslen til hjertet .

4 .
Forbered nødsituationer . Alle bør lære CPR . Hvis folk har haft hjertestop , før det kan være klogt at købe deres egen hjertestarter , der kan bruges til at chokere hjertet tilbage i en normal rytme .

gode råd og advarsler


 • altid sørge for venner og familie kender til at ringe efter en ambulance , før de forsøger nogen form for behandling på dig eller nogen hjerteanfald offer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------