Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan reducere højt kolesteroltal nemt

   Høj Kolesterol er en enorm og voksende problem for mange ellers raske amerikanere . Og forskere har fundet , at ældre mennesker er mest tilbøjelige til at højt kolesteroltal . Kolesterol er et fedtstof der findes i blodet . Og når du spiser fed mad dette kan dramatisk øge kolesterol allerede i blodet . For meget kolesterol træsko blodkar gør det vanskeligt for blodet at flyde til hjertet . Her er måder at reducere højt kolesteroltal nemt

Du skal bruge: .
Tips


1
reducere fed mad . . Der er masser af muligheder for at reducere højt kolesteroltal og den enkleste måde at mindske højt kolesteroltal oprustning i kroppen er ved at reducere mængden af fede fødevarer i dine måltider . Det betyder, at reducere stegt mad , ost , smør , margarine , olier , tunge cremer , og æg .

2 .
Reducer mellemmåltider. En stor amerikansk fortid tid er mellemmåltider på fødevarer med et højt fede indhold. Disse fødevarer er usunde selv for meget fysisk fit individ. Så bør disse med for højt kolesteroltal uden tvivl reducere mellemmåltider om slik , kager , muffins , kager , tærter . Lær at mellemmåltid om sundere friske grøntsager og frugter til at forbedre sundheden .
3 .
Exercise. Det næste skridt til at reducere højt kolesteroltal , er at starte en øvelse regime . Målet for udøvelse i mindst 30 minutter om dagen 5 gange om ugen eller mere hvis det er muligt . Start en øvelse program med rask gang eller cykling rundt i kvarteret . Nogle vil måske foretrække at deltage i en lokal sportsklub eller købe et løbebånd og motion derhjemme .
4 .

tabe . Forskere ved FDA fandt, at disse personer med højt kolesteroltal , der har mistet vægt også dramatisk reduceret deres kolesteroltal . Selv en lille vægttab forbedre deres samlede kolesteroltallet og sundhed .
5 .
Medicin . Hvis de foregående trin ikke var nok til at signifikant lavere højt kolesteroltal og forbedre sundheden , så spørg din læge om at tage medicin for at reducere kolesteroltallet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------