Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan sige farvel til allergi

   det er nyse og sniffle sæson igen , før du indlæse op om recepter , giver disse en prøve : de er forskning-bevist , alle fysiske retsmidler , der kan stoppe din allergi symptomer i deres spor
1 .
1- ÆBLER BOOST din vejrtrækning ! et æble om dagen holder allergolog væk ! viser sig , æbler er så gode til at beskytte dine lunger fra lokalirriterende og allergener , der blot fem en uge har vist sig at forbedre vejrtrækning og lungefunktion med 400 % ! kredit går til quercetin , en flavonoid i skaller , der gør cellerne resistente over for allergener . det er ikke alt : . regelmæssige æble spisere har en 60 % lavere risiko for lungekræft
2
2- ananas letter KAPACITETSBEGRÆNSNINGER dette tropiske frugter er en af de bedste naturlige fødekilder af bromelain ! , et enzym , der befrier bihulerne problemer som irritation og trængsel i op til 85 % af allergi sufferers. it er en naturlig anti-inflammatorisk , der reducerer nasale hævelse , og det er fyldt med C-vitamin , vist sig at dæmpe kroppens reaktion på allergener med mere end 40 % .

3 .
3- HONNING virker som en allergi SHOT ! en 75 % reduktion i symptomer efter at have taget 2 tsk . af honning dagligt i seks weeks. how virker det ? fordi den indeholder små pletter af plante pollen , spise det hjælper desensitize dit immunforsvar , ligesom en allergi skud ( men uden de smertefulde indsprøjtning ! ) .
4 .
4- Grøn te STOPPER nysen ! japansk forskning har fastslået, at en større stof i grøn te , EGCG , blokerer kroppens allergiske reaktion på fælles udløser såsom ragweed , støv og skæl , stoppe nysen , kløende øjne og overbelastning , før de selv begynder ! nipper bare to kopper om dagen holder allergisymptomer væk for altid.
5 .

5- bivokslys ZAP ALLERGENER ! når bivokslys brænder , de renser luften , neutraliserende pollen , svampesporer , støv , bakterier og andre partikler, der kan udløse allergier og endda astma ! lysene fungerer som en luftrenser , frigiver negative ioner at feje op miljøgifte og trække dem ud af air. find dem på stearinlys butikker eller beeswaxcandleworks. com .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------